Meld interesse og få en fordel i trinn 2

Salgstrinn 1 i Nordhagen ble utsolgt i rekordfart. Nå står trinn 2 på trappene, og ved å melde din interesse for dette salgstrinnet allerede nå vil du få en klar fordel i salgsstarten. Vi inviterer nemlig til et informasjonsmøte - kun for forhåndsmeldte interessenter. Ta kontakt med oss i dag, så sender vi deg invitasjon når alt er klart.

Tilbakemeldingen fra kjøperne i trinn 1 er at Nordhagen skiller seg ut som nybyggprosjekt, ikke minst på grunn av alle de gode fellesfasilitetene du får her. Beliggenheten, strandlinje ved Mjøsa med badehus og brygge, samt egen villa med fellesarealer og overnattingsmuligheter for gjester. I tillegg legges det til rette for en sosial hverdag i Nordhagen. Her skal du trives!

Trenger du en gratis E-takst av nåværende bolig? Det ordner vi for deg. Dessuten samarbeider vi tett med SpareBank 1 Østlandet, og kan sette deg i kontakt med rådgiver i banken dersom du trenger økonomisk rådgivning.

Fyll inn skjemaet under, så er du registrert som interessent i Nordhagen trinn 2. Vi vil kontakte deg med mer informasjon når dette er klart.

Meld interesse her

Ansvarlige meglere