Et nytt kapittel i historien

I Nordhagen har det bodd folk i lange tider. Nå skrives et nytt kapittel i historien om Nordhagen, med nye, moderne boliger for aldersgruppa 55+. Tomta er enestående med sin beliggenhet rett ved Mjøsa, med badehus og brygge, og fantastisk utsikt. Her bor du landlig til samtidig som butikkene i Bekkelaget og Hamar er en kort tur unna.

Salgstrinn 1 består av 20 leiligheter, og ved ferdigstillelse vil Nordhagen bestå av 60 nye leiligheter fordelt over tre bygg. God standard, gjennomtenkte løsninger og en solid utbygger - alt ligger til rette for at Nordhagen skal bli et godt sted å bo. Det sosiale vil bli vektlagt, med mange møteplasser og muligheter for å treffes.

En sjelden mulighet
Thor Anders Nordhagen trådde sine barnesko i idylliske Nordhagen i Sandvika. Gutten vokste opp og ble med tid og stunder overingeniør Nordhagen. Thor hadde sterke bånd til stedet der han vokste opp og bodde i sitt voksne liv, og da han skrev sitt testamente donerte han Nordhagen til en stiftelse, med ønske om at det skulle utvikles aldersboliger på tomta. Resultatet er Nordhagen - en sjelden mulighet i boligmarkedet - øremerket voksne beboere.

Velkommen til et boligprosjekt utenom det vanlige. Sosiale soner, en grønn hage og ikke minst det unike strandområdet med badehus og brygge er noe av det som gjør Nordhagen helt spesielt. Lettvint er det også - her slipper du snømåking og gressklipping, men kan delta med det du selv ønsker.

Stiftelsen Ottestad Aldersboliger

• Ottestad Aldersbolig ble etablert i 1996 som en ideell stiftelse og er registrert i enhetsregisteret og stiftelsens-registret
• Stiftelsen betaler ikke skatt. Ingen kan ta ut utbytte fra en ideell stiftelse og alt forblir der
• Thor Nordhagen testamenterte sitt bo/eiendom til Ottestad Aldersbolig med vilkår
• Stiftelsen har gjennomført en regulering av eiendommen til boligformål/allmennyttige formål
• Boligene skal iht testamentet bebos av beboere i alderne 55+
• Nordhagen Seniorboliger AS skal forestå utbyggingen – selskapet eies av Stiftelsen og Utstillingsplassen

Utstillingsplassen - lokal og erfaren

Du kan være trygg på at Nordhagen er i gode hender. Utstillingsplassen er en nasjonal aktør innen eiendomsutvikling, eiendomsforvaltning og boligutvikling, med Hamar og indre Østlandet som nedslagsfelt.

Utstillingsplassen er Innlandets største eiendomsselskap, med røtter tilbake til 1852. Utbyggeren har i tillegg til leilighetsbygg i mange år satset stort på hotell og kan vise til flere frem tredende hoteller i Oslo-regionen, Trøndelag, Elverum og Hamar. Å kjøpe ny bolig er en av de største investeringene man gjør i livet. Da gir det trygghet å handle av en stor, lokal og seriøs aktør med et godt renommé og gjennomføringsevne.

Les mer om Utstillingsplassen her

Grønt boliglån

Nordhagen kvalifiserer til Grønt Boliglån hos SpareBank 1 Østlandet.

Visste du at du får ekstra gunstige betingelser dersom du kjøper en energieffektiv bolig?
Leilighetene i Nordhagen tilhører energimerke A, og oppfyller dermed kravet for grønt boliglån. Du får hjelp og råd gjennom hele prosessen og ekstra god rente på lånet ditt.

Kjøper du bolig energimerket A eller B kan du få god rente på grønt boliglån.

Dobbeltboligforsikring

Redd for å bli sittende med doble utgifter? I Nordhagen får du dobbeltboligforsikring!

En tryggere bolighandel
En dobbeltboligforsikring gir deg bedre tid til å selge din nåværende bolig. I Nordhagen er denne forsikringen inkludert når du kjøper bolig, og den betales av selger. Du slipper stress og doble utgifter, og kan slå til på ny bolig før du har solgt din gamle.
Forsikringen har ingen egenandel, kun en karenstid på 3 måneder.

Dekker ekstra kostnader
Forsikringen dekker faktiske ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder, dersom du ikke får solgt din gamle bolig før overtakelse av den nye.
Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig (felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter). Ta kontakt så forteller vi deg mer.